Termékek Menü
+36 70 408 3613

Új pályázat vállalkozásoknak! (50%-os)

2018. március 14-től lehet beadni a GINOP-4.1.2-18. Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása című pályázatot.

Az igényelhető támogatás mértéke 1,5 és 100 millió forint között lehet, mely a teljes projekt maximum 50%-a. A támogatást vállalkozások vehetik igénybe (Budapest és Pest megye NEM) az épületek károsanyag-kibocsátásnak csökkentésére.

Igényelhető hőszigetelésre, nyílászáró cserére, fűtési és HMV hálózat korszerűsítésére, világítás korszerűsítésre és megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek telepítésére (pl.: hőszivattyú, napelem).

A megújuló energiafelhasználás növelését célszó tevékenységekből, ami minket érint az a hőszivattyú rendszerek alkalmazása fűtésre és/vagy hűtésre, használati melegvíz előállításra és/vagy fűtésrásegítésre.

Amennyiben korszerűsítenéd vállalkozásod energiafelhasználását kérj tőlünk ajánlatot! Vállalkozásunk a hőszivattyús rendszer kiépítésében a partnercégünk pedig a napelemes rendszerben tud a segítségedre lenni.

 

A pályázatról bővebben pedig itt olvashatsz!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír pályázat
blog comments powered by Disqus