Termékek Menü
+36 70 408 3613

Fizetés és Szállítás

Fizetési információk

A rendelések minimum összege bruttó 20.000 Ft.

A Fűtés Commando webáruházban való vásárlás során a következő fizetési módok közül tudsz választani:

 • Utánvét - A GLS futárnak és az átvételi pontokon készpénzben vagy bankkártyával tudsz fizetni a csomag átvételekor. Az átvételi pontok esetében nézd meg a kiválasztás előtt, hogy ott tudsz e fizetni a csomagért vagy kizárólag csak átvenni tudod. Az utánvét díja bruttó 499 Ft.
 • Készpénz - Irodánkban (1106 Budapest, Maglódi út 47.) kizárólag készpénzben tudsz fizetni.
 • Banki előre utalás - Miután rendelésed feldolgoztuk díjbekérőt küldünk e-mailben, melynek sorszámára hivatkozva tudsz utalni a Klíma Commando Kft. WISE-nál vezetett 12600016-12417966-65196009 számú bankszámlájára.

 

Szállítási információk

A megvásárolt berendezéshez a következő módok valamelyikén juthatsz hozzá:

 • Kiszállítás futárszolgálattal:
  A Fűtés Commando webáruházban leadott rendelések házhoz szállítását a GLS futárszolgálat végzi. Ha a rendelésed végösszege eléri vagy meghaladja a bruttó 30.000 Ft-ot, akkor ingyenesen kiszállítjuk a terméket a megadott szállítási címre Magyarország határain belül. Bruttó 29.999 Ft-os vagy ettől kisebb kosárérték esetén a házhoz szállítás díja egységesen bruttó 1.590 Ft. A csomagod futárszolgálatnak való átadásáról e-mail értesítést küldünk. A futárszolgálat a csomagot a következő munkanapon a megadott címre szállítja,erről értesítő e-mailt is küld a kiszállítás napján reggel a futár elérhetőségével.
 • A csomagodat átveheted a GLS csomagpontok egyikén is, amennyiben azt a mérete lehetővé teszi. Ha olyan terméket rendelni csomagpontra, amit nem lehet oda szállítani, felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk a lehetőségekről.
 • Személyes átvétel irodánkban:
  Irodánkban is átveheted rendelésed a visszaigazolásunkat követően, ami egy gyártelepen található, parkolni ingyenesen az épületünk előtt tudsz. Itt csak készpénzben tudsz fizetni, ezért arra kérnénk, hogy a lehetőségeidhez mérten próbálj pontos összeggel érkezni.
 • Amennyiben a terméket beépítéssel együtt kéred, a kollégáink a beépítés alkalmával szállítják házhoz a berendezést.

Irodánk címe: 1106 Budapest, Maglódi út 47. 25/b épület Nyitva tartunk: hétfőtől péntekig, 9 és 17 óra között